Over Creativa design

 

Hallo mijn naam is Naomi, ik woon in Delft en ben een vrolijke dame die gek is op vormgeven. Ik illustreer eigenlijk al sinds de kleuterklas. Hoewel het toen nog niet veel voorstelde was ik er heilig van overtuigd dat het de mooiste tekeningen waren. Ik heb later het Grafisch Lyceum in 2004 succesvol afgerond. Daar heb ik de opleidingen Grafisch vormgeven en Multimedia design gevolgd. Ik ben vooral gespecialiseerd in het maken van illustraties en infographics. DTP-werk doe ik snel en accuraat. En met het bedenken van nieuwe concepten en huisstijlen heb ik ook veel ervaring. Ik heb onder andere gewerkt voor de Rijksoverheid, de Kinderombudsman en IKEA. Mijn passie voor het vak zie je overal terug in mijn werk en service.

Heb je een opdracht waar je wel wat grafische ondersteuning bij kunt gebruiken? Ben je opzoek naar een illustratie of infographic. Is het tijd voor een nieuw logo? Of wil je misschien een interactieve brochure laten opmaken? Dan kan ik je daar zeker bij helpen!

 

Wat kan ik allemaal voor jou betekenen:

  • Interactieve pdf’s of printwerk vormgeven.
  • Infographics zijn helemaal hot op het moment. Ik kan een berg aan informatie samenvatten in één illustratie.
  • (re)stijlen van een huisstijl en/of logo.
  • Illustreren is mijn ding. Dus wil je een mooie illustratie hebben? Geef mij dan een seintje via het contact formulier en dan kunnen we er samen voor gaan zitten.