Mixed Babies geboortekaartjes

In 2011 ben ik het project ‘Mixed Babies’ begonnen. Een online geboortekaartjes webshop speciaal voor de multiculturele samenleving. Gek genoeg zijn er niet veel geboortekaarten op de markt met een donkere of Aziatische baby erop. Ik probeer dit met mijn ontwerpen onder de aandacht te brengen.

 

In 2015 heeft de website een grote make-over gekregen. Zodat er niet alleen geboortekaartjes maar ook andere producten verkocht kunnen worden. Sinds november 2015 is er ook positiekleding verkrijgbaar. De t-shirts zijn uniek omdat deze nog niet eerder geproduceerd zijn met een donkere baby erop.

 

In de zomer van 2017 heb ik twee andere producten aan de website toegevoegd. Kinderkleding, T-shirts met de tekst ‘Ik word grote broer’ en ‘Ik word grote zus’. En rompertjes met de tekst ‘Papa + Mama = Mixed baby’.

 

Ik hoop met Mixed Babies op deze manier een steentje bij te dragen in onze multiculturele samenleving. Iedereen, van welke etniciteit dan ook, heeft recht om zich te kunnen identificeren met bepaalde producten. Vooral tijdens een zwangerschap, dan wilt toch iedereen een baby op de geboortekaart hebben die op zijn of haar baby lijkt.

 

Bezoek de Mixed Babies geboortekaartjes webshop >>